Thinking about that thing called feelings

Cheese

Evening!
Dagen har vart vääldigt lugn, tog mig hem så sent som 18.30 ifrån Lina. Middag hemma och sen en prommis med Anna för lite update. Vi började diskutera något, folk överhuvudtaget borde tänka sig för vad man gör.

När man pratar med varandra på msn och liknande måste man alltid tänka sig för så att man inte uttrycker sig på fel sätt. Det borde även gälla i verkligheten. Hur man beter sig personer emellan kan misstolkas av någon som ser det från ett större perspektiv. Vad håller dom två på med? Gillar inte hon en annan kille eller tvärt om?

Ofta är det större perspektivet en väldigt bra synvinkel, man ser ofta saker som de som är mer insatta i situationen inte ser. Å andra sidan kan man se saker som inte finns där också, då får man lita på sunt förnuft och magkänsla.

Magkänsla är bra, den stämmer oftast. Problemet kan då vara att man inte vill se vad magen försöker säga. Sen kan man lära sig av sina misstag också, att se mönster. En sak har hänt tidigare och man ser samma tendenser, har samma magkänsla och folk säger samma sak till dig
- Jag vet vad du tänker men det skulle aldrig hända, näe dom är bara vänner.

Vi ser väl, den här gången kastar jag inte hjärtat som insats. Am I in or out? Hard to tell, det är som svårt när man också försöker glömma, skydda sig och lära sig, på samma gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0